Výhra v 1. zápase – splněno

By | 11.3.2016

Do předposledního turnaje sezony jsme vyjížděli poprvé v téměř kompletní sestavě, pouze bez brankáře Veselého. Toho vcelku úspěšně zastoupil J.Hroch.

První zápas nás čekal soupeř ze dna tabulky – Vyschlost Mstětice. S cílem prolomit naši smůlu prvních zápasů sme začali zápas opatrně. Nepřesnosti v naší kombinaci byly, ale soupeře jsme nepouštěli do větších šancí a sami jsme ze dvou udeřili. Poločasovým skóre 2:0 jsme se nechtěli nechat uspokojit a ve druhém poločase bylo potřeba zabrat a přidat ještě další góly. To se nám začalo dařit a do konce utkání jsem po pěkných kombinacích přidali ještě další 3 zásahy. Náhradní brankář Hroch si připsal ve svém prvním zápase první nulu a pomohl nám tak poprvé v sezoně vyhrát úvodní utkání turnaje.

Ve druhém zápase nás čekal zápas proti rezervě Žejdlíku. Zápas to byl pikantní pro našeho manažera 🙂 Začali jsme výborně a hned ve druhé minutě jsme se dostali do vedení. Bohužel ne nadlouho, protože hned vzápětí jsme inkasovali. Protože jsme se dopouštěli hodně chyb v rozehrávce, soupeř podnikal nebezpečné výpady na naši branku a z jednoho se ujal vedení 2:1. Takto dopadl i 1. poločas. Do druhého poločasu bylo potřeba zpřesnit hru i zakončení, protože v tomto zápase jsme taky měli možnost získat 3 body. Hned začátkem 2. poločasu jsme ale inkasovali potřetí. Naši hru brzdily chybné výroky sudích, z čehož pramenili i žluté karty. Náš tlak ale sílil a podařilo se nám snížit. Naši snahu zbrzdilo vyloučení Hejna po druhé žluté kartě. Následné minuty v oslabení jsme přežili a v záveřečném tlaku se nám podařilo vývoj utkání strhnout na naši stranu a 2 góly utkání otočit. Bylo to však o chlup, jelikož soupeř po našich faulech zahrával dva 10-metrové kopy, ten poslední z nich až při závěrečném hvizdu, ale ani jeden neproměnil.

V posledním zápase jsme se utkali s týmem PC Bruins, který byl na vítězné vlně vstříc postupovým příčkám. Oslabeni o vyloučeného Hejna a o některé hráče, kteří museli odjet, naše šance nebyli valné. Od počátku byl soupeř aktivnější a i když jsme vstřelili jednu branku, Bruins se to povedlo v 1. poločase hned pětkrát. Jelikož nám síly už ubývaly, nedařila se nám kombinace a hra byla plná nepřesností. Druhý poločas toho byl důkazem, když se nám nedařilo takřka nic a soupeř toho využíval tím, že se dostával do brejků, které proměňoval. Konečné skóre bylo 1:9 v náš neprospěch. Takže vysněných 9 bodů za turnaj se nám opět nepodařilo uhrát.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *