Cenný skalp proti Tenisákům B

By | 15.2.2016

V dalším futsalovém turnaji náš čekalo tentokrát těžké rozlosování – rezervy Mrače a Tenisáků, kteří se drží v čele tabulky. Navíc jsme nebyli v kompletní sestavě.

První utkání se nám tuto sezonu nedaří vítězit. V podobném duchu jsme vkročili i do zápasu proti rezervě Mrače, když jsme hned v první minutě inkasovali. Žádné útočné hody se nekonali, ale několik šancí jsme si vypracovat dokázali. Bohužel vše končilo v náručí bezchybného brankáře hostí. Soupeř také několikrát zahrozil, ale i nás brankář podržel. Ve druhém poločase jsme bohužel ve svém výkonu polevili a 5 góly, které jsme inkasovali hned po sobě, bylo o zápasu rozhodnuto. Nám se podařilo vsítit jen čestný gól, soupeř završil svůj dobrý výkon na konečných 8 branek.

Ve druhém zápase se nám většinou už daří, a tak to tentokrát měli odnést Tenisáci 🙂 A skutečne tomu bylo tak. Od začátku jsme si vytvářeli více šancí, z nichž se nám podařilo 3 proměnit. Soupeř byl vývojem zaskočený, ale když už se mu povedlo dostat k zakončení, podržel nás gólman Veselý. Druhý poločas soupeř změnil taktiku a začal vysoko napadat, což nám zpočátku dělalo problémy. Povedlo se nám vstřelit gól, ale soupeř po našich chybách snížil dvěma góly a nadechoval se k dotažení skóre. Nám se však povedlo další brankou poodskočit a tak si soupeř 3 minuty před koncem vzal power-play. Bránili jsme svědomitě a po jednom protiútoku jsme přidali vítězný gól.

Celé mužstvo zápas odjezdilo naplno, což bylo vidět na předvedené hře. Kéž by jsme takovéto výkony podávaly častěji. 😉 Snad příští turnaj …

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *