Na více bodů nám nezbyly síly

By | 4.2.2016

Byl tu další víkend a před námi další turnaj. Tentokrát náš čekalo derby s Kopečkem Chotýšany, dále Bojovníci z Václavic a Tisem.

V prvním utkání jsme narazili v tradičním derby na sousední Kopeček Chotýšany. Úvod utkání nám hrubě nevyšel, nemohli jsme se dostat do kombinace a kupili jsme jednu chybu za druhou. Výsledkem toho bylo po 3 minutách vedení hostů 2:0. Po chvíly jsme prohrávali už o 3 góly a hra se nelepšila. Do poločasu se nám povedlo gólem snížit, ale hra se musela do druhého poločasu hodně zlepšit, pokud jsme chtěli pomýšlet na úspěch. Dopředu se naše kombinace zlepšila, ale vzadu jsme stále chybovali. 5 minut před koncem zápasu jsme prohrávali 6:2 a rozhádali jsme se dokonce kvůli time-outu. Následně jsme dali vše do útoku a začalo to jít. Bohužel zbývalo do konce zápasu málo času, takže se nám podařilo snížit jen na rozdíl jedné branky. Škoda – hrát ještě pár minut, body byly na dosah.

Ve druhém zápase jsme nastupovali proti Václavicím, proti kterým jsme byli favoriti. Hned na začátku jsme vedli o 2 góly a vypadalo to na hladký zápas. Soupeř nás však vyvedl z omylu a za pár minut srovnal stav. Naštěstí se střílením gólů problémy nemáme, takže jsme přidali do půlky další 3. Druhý poločas už jsme v klidu dohrávali, přidali další 3 góly a i když na konci jsme trochu zvolnili a inkasovali 2 góly, bezpečně jsme získali 3 body. V zápase se blýskl Zmek, který si připsal asistence na většinu gólů (5).

Ve třetím zápase nás čekal tým z Tismi, proti kterým se nám nedaří, navíc jsme hráli jen s 5 hráči do pole. Se silně defenzivní taktikou jsme šli do zápasu, ale ta se nám nedařila. Hra se přelévala ze strany na stranu a góly padali také na obou stranách. Hosté hráli na brejky, které jim vycházeli, my jsme skórovali po občasné povedené akci – 5:4. Do druhého poločasu nám už bohužel nikomu nezbyly žádné síly. Po odevzdaném výkonu jsme inkasovali další 4 góly, za Rumídky jen snížil svým prvním gólem Zdenda Kokstein.

Jedinou pozitivní věcí z celého turnaje byli individuální výkony – Zmek se stal s 8 přihrávkami asistentem dne a Michálek s 9 góly střelcem dne. Oba se také dostali do sestavy kola.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *