11 gólový debakl Motoru Olbramovice

By | 25.1.2016

K prvnímu turnaji letošního roku jsme se sešli pouze v 7 hráčích, když nás čekala rezerva Bystřice a Motor Olbramovice.

První utkání proti béčku Bystřice začalo ve volném tempu, ale jen z naší strany, když jsem hned ve 3.minutě inkasovali první branku. Poté se hra zlepšila, na obou stranách byli vidět pěkné akce, ale bez gólového zakončení. Až v polovině poločasu se jedna z našich akcí povedla a vyrovnání bylo na světě. Hned vzápětí se povedla další akce a tím jsme strhnuli vedení na svou stranu. Poté jsme však opět trochu zvolnili, čehož soupeř využil a po našich chybách se ještě do poločasu dostal opět do jednobrankového vedení. Ve druhém poločase stačilo jen dotáhnou některou z našich akcí do zdárného konce – to se ale ukázalo jako neřešitelný problém. Ne a ne brankáře hostí překonat, a nebýt našeho gólmana Veselého, mohli jsme prohrávat o více gólů. V závěru jsme vše vsadili na jednu kartu a šli do power-play. Bohužel zůstalo jen u kombinace, soupeř si těsné vedení pohlídal a zvítězil 3:2.

Ve druhém utkání nás čekal Motor Olbramovice, který měl na svém kontě zatím jen jen jednu prohru. Povedl se nám skvěle vstup do utkání a ve 4.minutě jsme již vedli o 3 góly. Soupeř byl evidentně zaskočený a hra se mu vůbec nedařila. Toho naopak využili borci z Rumídků a do poločasu nasázeli další 4 góly, takže poločasové skóre vypadalo „hrozivě“ 7:0. Ve druhém poločase už šlo jen o to si užívat futsalu a bavit diváky 😀 Po krásných futsalových akcích se zakončením do prázdné branky se počet námi vstřelených branek zastavil na 11. Soupeř dokázal jen jedním zásahem sebrat našemu brankáři vytouženou nulu.

V obou utkáních podal výborný výkon Hejno, který se stal 2x hráčem zápasu a dostal se právem i do sestavy kola.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *