Opět jen 6 bodů z 9 možných

By | 12.1.2016

Poslední víkend před Vánocemi nás čekal poslední turnaj v tomto roce. Čekali nás soupeři ze Mstětic, Bruins a béčko Žejdlíku.

V úvodním zápase jsme narazili na Vyschlost Mstětice a do utkání jsme nevkročili nejlépe. Už po 4 minutách jsme prohrávali o 3 góly ! Následně jsme 2 brankami snížili, ale soupeř přidal další 2 góly a nebýt před koncem poločasu našeho snížení, utkání by bylo vcelku rozhodnuté. Poločasové skóre bylo tedy 3:5. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a dalšími 2 góly se nám povedlo srovnat. Bohužel se nám v tomto zápase nedařilo dobře bránit, takže jsme inkasovali další 2 branky a do konce zápasu zbývalo 6 minut. Vrhli jsme vše do útoku a během 3 minut jsme dalšími 2 góly srovnali skóre. Na poslední 2 minuty jsme za vyrovnaného stavu hráli power-play a podařilo se – 10 vteřin před koncem jsme po rohu strhli vedení na svou stranu a celý zápas tak vyhráli 8:7. Výrazně k tomu přispěl Michálek svými 7 body (4+3) 😉

Po prvním dramatickém utkání jsme do toho druhého proti Bruins vstoupili zodpovědněji. Dařila se nám kombinace a bylo to znát i na výdlesku. Po pěkných futsalových akcích se poločasové skóre zastavilo na výsledku 5:0 pro náš tým a zdálo se být rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme dobré výkony zopakovali, když jsme přidali další 2 góly. Hattrickem se blýskl J.Sysel. Konečný vásledek 7:2.

Do třetího utkání jsme nastoupili proti rezervě Žejdlíku, která minulou sezonu postoupila z nižší soutěže. Utkání jsme začali dobře a po 2 trefách jsme se dostali do vedení. Bohužel pak následovaly opět naše chyby a soupeř toho dokázal 3x využít. Začátkem druhé půle jsme hned srovali skóre. Ale soupeř si nic nenechal líbit a dalšími 2 góly se dostal do vedení. Povedlo se nám vstřelit ještě jeden gól, ale soupeř odpověděl dalšími 2, takže výsledné skóre bylo 4:8 v náš neprospěch.

6 bodů z turnaje je skvělý výsledek, ale bohužel se nám zase nepodařilo získat všech 9. Individuálním výkonem se opět předvedl Michálek, který se stal nejlepším střelcem a asistentem dne a dostal se i do sestavy kola.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *