Rumídci pokořili lídra tabulky

By | 15.12.2015

K dalšímu turnaji jsme se sešli po další víkendové akci, tentokrát někteří členové týmu chodili za mikuláše a čerty – a taky podle toho ráno vypadali 😀

V prvním zápase nás čekal tým Tenisáků B, proti kterým se nám většinou daří, i když tentokrát byl soupeř po 3 odehraných zápasech zatím stoprocentní. Nástup do utkání jsme měli dobrý, když se nám ve 4. a 6. minutě podařilo vstřelit gól. Ve zbytku poločasu jsme podnikali další kombinační akce, ale žádnou z nich se nám nepodařilo úspěšně zakončit. Ve druhém poločase se hra Tenisáku zlepšila, začali nás úspěšně napadat při rozehrávce a to našim obráncům dělalo problémy. Nedařila se nám kombinace a po chybách se podařilo soupeři srovnat skóre. V závěrečných minutách jsme vrhly všechny síly do útoku. Bohužel po naší chybě na půlce hřiště šel soupeř do přečíslení a v posledních vteřinách utkání se mu podařilo zvrátit výsledek zápasu na svoji stranu. Byla to z naší strany zbytečná prohra, protože šance na další góly jsme měli.

Ve druhém zápase nás čekal soupeř z nejtěžších, rezerva Mrače, která byla zatím také stoprocentní. Do utkání jsme vstoupili bez zbytečného respektu a svoji bojovností jsme se dostávali do zakončení. Po pěkných kombinačních akcích se naše vedení postupně navyšovalo a díky velké dávce štěstí a zákrokům našeho gólmana se poločasové skóre zastavilo na krásném 5:0. Cíl do druhého poločasu byl jasný – udržet vedení a získat ze zápasu potřebné 3 body. Soupeř však vstoupil do druhého dějství lépe a po dvou rychlých brankách začal výsledek dotahovat. I naše hra se postupně zlepšila a poctivým výkonem jsme ataky soupeře ubránili, když jsme ještě přidali 6. gól. Soupeř už jen v závěru snížil, a tak jsme „překvapivě“ brali 3 body.

Výborným výkonem se prezentoval J.Sysel, který v utkání nasbíral 1+3 body a stal se tím mužem zápasu a následně byl i zvolen do sestavy kola.

Na závěr bych chtěl podotknout, že si náš manažer připravil na poslední turnaj v tomto roce pro celý tým speciální dárek, takže se máme na co těšit 😉

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *