Povedený vstup do sezony + pokořena meta 400 gólů !

By | 26.11.2015

V neděli 22.11. jsme se sešli k prvnímu turnaji nové sezony i novými posilami, Zdeňkem Janovským a Zdeňkem Koksteinem. S jasnou taktikou přivézt 9 bodů (kterou jsme pracně domlouvali na rozlučce den předtím 🙂 ) jsme se pustili na prvního soupeře.

Tím byl tým Tismi, kteří sestupili z vyšší soutěže, takže na rozehrání jsme si nemohli přát lepšího soupeře. Od počátku se hrál opatrný fotbal, kde bylo znát, že se hraje první zápas sezony. Byl plný nepřesností a chyb, ze kterých jsme v prvních 10 minutách inkasovali úvodní 2 góly. Do poločasu se nám ještě povedlo snížit, ale soupeř také přidal 1 branku, takže v poločase bylo skóre 1:3.  Podržel nás i gólman Veselý, který chytil dva 10-metrové kopy. Opět jsme ale bohužel trpěli na neproměňování šancí. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila a měli jsme i několika šancí. Uspěli jsme až 2 minuty před koncem při power-play, kdy se nám povedlo snížit na rozdíl jediné branky, ale bohužel jsme hned vzápětí opět inkasovali, takže se šance na zisk bodů opět vzdálila. V poslední minutě se nám sice povedlo snížit, ale těsnou výhru si už soupeř pohlídal.

Ve druhém zápase nás čekal tým Bojovníků Václavice. Naštěstí už od prvních minut utkání bylo vidět, kdo bude určovat tempo hry. Během prvních 10 minut jsme vstřelili 3 rychlé góly po hezkých kombinacích. Do poločasu jsme přidali ještě čtvrtý zásah a utkání bylo defacto rozhodnuto. Ve druhém poločase to byla opět hra jen na jednu branku, a tak jsme po hezkých kombinacích přidali další góly. Bohužel došlo i na velmi nepříjemný moment v utkání, kdy se naše nová posila Zdeněk Janovský v souboji před brankou nešťastně srazil s protihráčem, který mu v pádu přilehl kotník. Vypadalo to velmi ošklivě a bohužel to po zápase potvrdila i diagnóza – zlomený kotník. Konečné skóre se zastavilo až na výsledku 8:1. Hráčem zápasu byl vyhlášen David Sysel.

V posledním zápase nás čekalo derby s tradičním soupeřem Kopečkem Chotýšany. Do zápasu jsme vlétli stejně, jako jsme ten předchozí začali, takže ve 12 minutě bylo skóre už 4:0 a vypadalo to, že to bude opět jednoznačná záležitost. Bohužel jsme konec poločasu trochu vypustili a inkasovali 2 góly, takže poločasové skóre bylo jen 4:2. Ve druhém poločase jsme ale opět začli střílet góly a přidali dalších 5 gólů po pěkných kombinacích. Soupeř stačil už jen v závěru 2 góly snížit na konečný výsledek 9:4. V zápase se blýskl 6 góly Michálek, který se tím pádem stal hráčem zápasu a nakonec i střelcem celého dne.

Celkově úspěšný turnaj podtrhlo individuální ocenění Michálka a D.Sysla, kteří se dostali do sestavy kola.

Také se nám podařilo pokořit další magickou hranici – a to 400 vstřelených gólů. Úspěšným střelcem se stal Michálek, který tak bude po tomto turnaji hlavním sponzorem týmové kasy.

Tímto bychom chtěli hlavně všichni podpořit zraněného Zdeňka a popřát mu co nejrychlejší uzdravení.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *