Před posledním turnajem sezony bylo rozhodnuto o postupu

By | 11.3.2016

První březnový víkend nás čekal poslední turnaj této sezony. Ačkoliv jsme se sešli v nejmenším možném počtu, už nás to mrzet nemuselo. Už předem bylo rozhodnuto, že obsadíme nejhůře 5. místo v tabulce, které zaručuje postup do okresního přeboru. Našimi soupeři byly tentkrát také postupující Motor Olbramovice a naopak sestupující béčko Bystřice.

Jelikož našim jediným cílem bylo vstřelit do konce sezony 5 gólů, abychom překonali magickou hranici 100 branek za sezonu, nastoupili jsme do prvního zápasu zcela uvolněně. Soupeři taktéž už o nic nešlo, takže ani on se nikam netlačil. Výsledkem byl otevřený futsal se spoustou šancí, ale žádnému z týmů se nedařilo skórovat. Za Rumídky nastoupil místo zraněného gólmana Veselého nahradník Kokstein a od počátku si vedl celkem zdatně, když likvidoval ataky soupeře. První gól padl až minutu před koncem poločasu a to do naší branky. Začátek druhého poločasu už nám však tak nevycházel a postupně jsme začali inkasovat branky po protiútocích, když jsme ztráceli míče při našich útočných pokusech. Vsítili jsme sice 2 branky, ale soupeř nám jich „nadělil“ 6, takže o vítězi utkání nebylo pochyb.

Druhým soupeřem byla rezerva Bystřice. Od začátku bylo vidět, že vinou malého počtu hráčů už nám nezbyly síly. Sice jsem hned na začátku utkání šli do vedení, v dalším průběhu poločasu jsem inkasovali celkem čtyřikrát. Hrál se útočný futsal „nahoru dolů“, ale byl plný nepřesností. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřeli jubilejní 100. gól sezony, jehož autorem se stal J.Sysel. Pak už nám opravdu o nic nešlo, takže konečný výsledek 2:5 nás až zas tolik nemrzel.

Posledním turnajem si pojistil Michálek titul nejlepšího střelce soutěže s celkem 33 brankami a zárověn uhájil celkové 2. místo v kanadském bodování. Teď už nás čeká jen závěrečná rozlučka, kde zhodnotíme právě uplynulou sezonu a probereme plány na tu další. Futsalu zdar.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *