Velké bodové zklamání

By | 9.1.2015

K dalším třem utkáním jsem odjížděli s nadějí, že náš čekají soupeři ze spodku tabulky, tudíž jsme očekávali nějaký přísun bodů. Bohužel zůstalo jen u očekávání.

V prvním zápase nás čekal soupeř z Racku, který do té doby vyhrál jen jediný zápas. Bohužel jak je již v našich zápasech pravidlem, sráží nás neproměňování šancí. Již po 5 minutách hry jsme po pěkných kombinacích mohli vést minimálně o tři góly, ale jak už to tak bývá, soupeř z první šance otevřel skóre zápasu. O minutu později to bylo již 2:0, ale ještě do poločasu se nám povedlo srovnat a dodat naději na tříbodový zisk. Začátkem druhého poločasu jsme se poprvé v zápase dostali do vedení a náskok se nám dařilo držet. Jenže 4 minuty před koncem jsme po zbytečné chybě inkasovali a již se nám na vyrovnávací gól nepodařilo reagovat, takže z prvního zápasu jsme získali pouhý bod.

Ve druhém zápase nás čekal kvalitní soupeř z Jablonné, který se k zápasu dostavil snad s 15 hráči. Ve vyrovnaném prvním poločase se nám povedlo dostat se do vedení 2:1, jenže opět po chybě soupeř 30 vteřin před koncem poločasu srovnal. Druhý poločas byl také vyrovnaný, šancí na zvrat zápasu v náš prospěch bylo dost, ale jak je již pravidlem našeho týmu, po pěkných kombinacích nejsme schopni zakončit do prázdné branky. Toho využil soupeř, který své šance proměnil a dostal se do vedení o dvě branky. Snížit se nám povedlo až 3 minuty před koncem, ale to už si soupeř své jednogólové vedení pohlídal.

Do třetího zápasu jsme nastupovali proti nevyzpytatelným Bruins. Protože soupeř jeden ze svých zápasů vyhrál kontumačně, byl proti nám favoritem i vzhledem k tomu, že jsme na turnaj dorazili pouze v 7 hráčích, takže sil do posledního zápasu nebylo mnoho. V prvním poločase to také bylo znát a poločasové skóre 0:2 bylo asi zasloužené, i když soupeře držel vynikající gólman. To ten náš nás naopak potopil, když kvůli dohadům s rozhodčím ohledně našeho neuznaného gólu (kvůli údajné hře rukou, kterou viděl asi jen rozhodčí) byl za nadávky rozhodčímu v poločase vyloučen. Takže do druhého poločasu se musel do branky postavit Strnad a nám zbyl na střídání jediný hráč. Tímto byl zápas defacto rozhodnutý. Naději jsme ještě vykřesali kontaktním gólem na 1:2, ale pak už náš soupeř přehrával a navýšil své vedení na 1:5. Šancí však ve druhém poločase bylo dost, ale soupeře opět podržel bezchybný gólman.

Alespoň individuální úspěch zaznamenal Michálek, který se spolu s dalšími třemi hráči stal střelcem dne s pouhými 4 góly.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *