Úroveň hry jde nahoru

By | 16.1.2015

V dalším futsalovém kole zbývalo dohrát 2 zápasy, aby se tím završila půlka sezóny. Čekali nás soupeři PTFA Bn a derby s Kopečkem Chotýšany. Do branky se musel opět postavit J.Hroch, který zaskakoval za vyloučeného Veselého.

V prvním zápase nás čekal outsider soutěže PTFA, který zatím nezískal ani bod, takže jsme doufali, že se mu to nepodaří zrovna proti nám. A od začátku zápasu bylo jasné, že by tomu tak být nemělo. Po 6 minutách jsme vedli již 2:0 a tento náskok jsme si udželi do konce poločasu, i když nutno říct, že vedení mohlo být opět o pár gólů větší .  🙂 Do druhého poločasu jsme nastoupili s velkým klidem a opět několik slibných šancí neproměnili, a toho využil soupeř a podařilo se mu během pár minut skóre srovnat. Utkání jsme museli na chvilku přerušit timeoutem a trochu se srovnat. Pomohlo to a po daleko lepší hře jsme přidali další 3 góly a utkání rozhodli v náš prospěch.

Ve druhém utkání nás čekalo derby se sousedním Kopečkem Chotýšany. Do utkání jsme vstoupili výborně a hned po 30 vteřinách se dostali do vedení 1:0. První poločas byl velmi vyrovnaný se šancemi na obou stranách, ale nám se povedlo vstřelit o gól více, takže poločasové skóre bylo 3:2 v náš prospěch. Začátkem druhého poločasu jsme svoje vedení ještě navýšili. Hrál se velmi vyrovnaný a pohledný futsal na obou stranách. Bohužel v půlce druhého poločasu jsme po chybách 2x inkasovali a soupeř srovnal. Zbytek utkání již probíhal v duchu minut předchozích se šancemi na obou stranách, ale branku se již nikomu vstřelit nepovedlo, takže jsme získali bod za remízu.

Celkem jsme ze dvou zápasů získali 4 body, což byl zatím náš nejúspěšnější výsledek. Ten ještě podrthl individuálním oceněním Strnad, který se dostal do sestavy kola.

Na příští turnaj by jsme již v našem týmu měli uvítat zvučnou posilu, pokud se tedy vedoucímu mužstva povedlo transfer dotáhnout do úspěšného konce.  😉

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *