Výkony jako na houpačce

By | 10.2.2015

Poslední dobou se až moc často vyskytují problémy s docházkou na turnaje, tentokrát to bohužel bylo dost podobné. Někteří hráči ani nestihli dorazit domů z plesu, který se konal předcházející den, takže jsme je museli po vsi hledat ! I tak nás bylo jen 7, což není opravdu mnoho.

Nakonec jsme se všichni před prvním zápasem proti Úročnici sešli. Taktika byla předem jasná a vzhledem k počtu a stavu hráčů ani jiná být nemohla. Kupodivu se nám hra celkem dařila a i když jsme poprvé inkasovali až ve 14. minutě, hned nato se nám podařilo vyrovnat. Poločasové skóre 1:1 bylo přijatelné, chtělo to jen vydržet. Ve druhém poločase oba týmy přidali po jednom gólu a průběžná remíza by asi byla spravedlivá. Bohužel v naší obraně se jako každý zápas alespoň jedna chyba stala a tu soupeř dokázal využít. Vyhrál tedy 3:2, což je zklamání, protože jsme určitě minimálně na bod měli.

Po prohraném utkání v šatně nastala pěkná bouřka … ale bylo to potřeba, protože přístup některých hráčů byl opravdu (slušně řečeno) „špatný“.

Ve druhém utkání náš čekali Tenisáci B, proti kterým jako jednomu z mála týmů máme velice kladnou bilanci. Od začátku utkání bylo na našem týmu vidět zlepšená, ale hlavně bojovná hra. Soupeře jsme do moc šancí nepouštěli, a kdyby jsme sami vyložené příležitosti proměnili, nemuselo být skóre bezbrankové. Začátkem druhého poločasu jsme pokračovali v kvalitní hře, ale po chvíli jsme polevili a soupeř nás dostal několika šancemi pod tlak. S velkým nasazením, padáním do střel a obětavostí všech hráčů jsme však naši branku ubránili a následně jsme se po několika pěkných šancích konečně prosadili. Konečné skóre 3:0 bylo opravdu zasloužené a náš výkon byl po několika zápasech hodný pochvaly.

Ve třetím zápase nás čekal lídr soutěže Mrač B, který ovšem přijel bez několika opor. Jak se ovšem později ukázalo, naše hra byla tak špatná, že soupeři stačil jediný hráč, který nás svými 4 góly defacto porazil sám. Od začátku nám dělalo problémy ho pokrýt, čehož ovšem soupeř využíval a snažil se hrát hlavně přes něj. Do poločasu nám vstřelil 3 góly, takže poločasové skóre 4:1 bohužel i odpovídalo předváděné hře. Ta tam byla naše bojovnost a nasazení z minulého zápasu. Ve druhém poločase si soupeř už výsledek pohlídal. Nám se sice podařilo vytvořit si několik šancí, ale některé zlikvidoval skvělý gólman hostů a některé jsme prostě vlastní nemohoucností nedokázali přetavit v branku. Konečné skóre 5:2 nás opět vrátilo do šedi našich nepovedených výkonů. Bohužel s takovýhle přístupem k zápasům a docházkou se jen těžko naše hra bude zvedat.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *