Nejdříve euforie, poté ostuda

By | 29.1.2015

Jak již bylo zmiňováno v hodnocení dosavadní půlky sezóny, cíl pro následující turnaj byl jasný – získat více než 3 body. I s novou posilou týmu jsme se vydali do Neveklova pro body. Na první dva zápasy musel do branky zaskočit Strnad místo vykartovaného Veselého.

Hned první zápas nás čekal papírově nejsilnější soupeř dne – TJ Bystřice B, který byla na prozatimním 3. místě tabulky. Náš start do zápasu byl však velmi povedený a  soustředěným výkonem jsme postupně navyšovali naše vedení až na stav 4:0. Soupeře jsme do větších šancí nepouštěli, a tak po jedné naší chybě bylo poločasové skóre 4:1. Do druhého poločasu bylo třeba pokračovat v předváděné hře, což se nám celkem dařilo. Přidali jsme další góly a v poklidu utkání dovedli do vítězného konce. Velký podíl na vítězství měl David Sysel, který skóroval hned 5x a právem se stal mužem zápasu.

Po úspěchu z prvního zápasu bylo potřeba předvedený výkon i získané body potvrdit proti předposlednímu týmu tabulky TJ Mnichovice. Od začátku bylo jasné, že soupeř nám tolik nedovolí a hra byla celý poločas vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Nám se povedlo dostat do vedení o dvě branky, ale ještě do poločasu soupeř dokázal skóre srovnat. Naše hra nebyla tak kvalitní jako minulý západ, takže bylo třeba hru zpřesnit. Bohužel jsme po několika chybách dovolili soupeři odskočit o dvě branky. Během dvou minut se nám povedlo zabrat a po dvou rychlých gólech srovant na 4:4. Asi dvě minuty před koncem jsme však doplatili na zbytečné fauly a soupeř zahrával 10 metrový kop. Našemu gólmanovi se povedlo ho zlikvidovat a vzhledem k vyrovnané hře jsme vyhlíželi z tohoto zápasu bod. Bohužel v poslední minutě zápasu po nedorozumění ve středu hřiště hostující útočník sám proti gólmanovi nezaváhal, takže jsme smolně zápas prohráli.

Ve třetím zápase dne jsme proto museli nutně bodovat, jelikož jsme hráli se sousedem z tabulky Mstěticím, na které jsme ztráceli před turnajem 2 body. Bohužel od začátku zápasu se nám hra nedařila, byla plná nepřesností a neproměněných šancí, takže poločasové skóre 3:1 pro soupeře odpovídalo předvedené hře. Ve druhém poločase to bylo ještě horší, i když jsme si několik šancí vypracovali, dokázali jsme proměnit pouze jednu, kdežto soupeř postupně navyšoval svoje vedení na konečných 5:2. Vzhledem ke vstupou do turnaje to bylo velké zklamání a náš výkon by neobstál ani v nejnižší soutěži.

Do příštích zápasu bude hodně co zlepšovat, ale ještě není nic ztraceno a pokud navážeme na povedené výkony z minulých zápasu, nějaké body bychom ještě měli snad získat  😉

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *