Záchrana !!!

By | 6.3.2015

Po minulém turnaji jsme měli jistotu záchrany ve svých rukou – stačilo nám ze dvou zápasu udělat 6 bodů. V téměř totožné sestavě jsme vyrazili.

První zápas nás čekal v derby Kopeček Chotýšany. Hned od začátku bylo jasné, kdy diktuje tempo hry. Soupeř neměl hráče na střídání, takže od začátku zápasu spíše bránil a my tak museli hrát „do plných“. Soupeře jsme do nebezpečných šancí nepouštěli, ale dokázali jsme do poločasu skórovat jen jednou. Druhý poločas jsme se však rozjeli a branky začali postupně přibývat. Po pěkných kombinacích, někdy s trochou štěstí se skóre stále zvyšovalo. Soupeř už postupem času odpadl úplně, takže konečné skóre 9:0 bylo zasloužené a první část plánu splněna.

Ve druhém zápase nás čekal zatím poslední tým tabulky PTFA, který již měl sestup jistý. Začali jsme dobře, ale po chybě už v 6. minutě jsme prohrávali. Dvěma góly jsme skóre otočili v náš prospěch, ale soupeř se ještě do poločasu dotáhl na remízu. Ve druhém poločase bylo potřeba přidat další góly a hlavně nechybovat vzadu. To se nám do puntíku podařilo, když jsme během 11 minut přidali dalších 6 gólů. Zbytek rozhodnutého zápasu jsme už jen v klidu dohrávali … někdy až moc v klidu, když soupeř ještě vstřelil ke konci dva góly, ale to už bylo vše. Podařilo se nám tak získat potřebných 6 bodů a s definitivní jistotou se zachránit v soutěži. Pokud by se nám v podobném duchu posledních zápasů dařilo i v následující sezóně, můžeme určitě myslet na lepší umístění.

Individuálním výkonem zaujal M.Hejno, který se dostal do sestavy kola.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *