Takhle se bojuje o záchranu

By | 27.2.2015

V neděli 22.2. jsme vyrazili k předposlednímu turnaji této sezóny. Pokud jsme chtěli reálně pomýšlet na záchranu, bylo nutné uhrát více, než naše maximum za turnaj – 4 body  🙂  Po dlouhé době jsme se sešli víceméně v plné sestavě, takže očekávání byla velká.

První zápas nás čekal Racek, který už má sestup sice jasný, ale minulý zápas jsme s ním jen remizovali, takže bylo třeba soupeře nepodcenit. Do utkání jsme vstoupili dobře a už po 2 minutách hry jsme se dostali do vedení. Hra se nám celkem dařila, jen jsme postrádali více klidu v zakončení. Poločasové skóre bylo 2:1. Do druhé půle jsme vstupovali s cílem zpřesnit více koncovku a přidat další branky, abychom zápas dovedli v klidu k vítězství. Přidali jsme ještě 3 góly, ale soupeř vždy po naší chybě snižoval. V závěru utkání jsme vedli jen o jednu branku 5:4 a místo, abychom si vedení pojistili, další branky jsme nepřidali a jen tak tak jsme neinkasovali. Zápas se nám však po boji podařilo udržet a první 3 body byli na světě.

Po vyhraném zápase jsme si v kabině dopřáli kvalitní svačinu 😀 a v dobré náladě šli do dalšího zápasu. V něm nás čekali neoblíbení Ďáblové z Jablonné. Ač soupeř tentokrát přijel jen s jedním střídajícím hráčem, na hře to nebylo moc znát. Od začátku jsme hru tvořili my, ale soupeř jen čekal na naše chyby a z protiútoků ohrožoval naši bránu. Dvakrát se mu podařilo naše chyby potrestat a protože jsme vstřelili jen 2 branky, bylo poločasové skóre remízové. Do druhého poločasu stačilo jen proměňovat šance, kterých jsme si vytvořili nespočet. Ale to se nám nedařilo vůbec. Soupeř navíc celý druhý poločas jen bránil a jeden útočník čekal před naší bránou na vyhozené míče. Jeden míč se mu podařilo procpat do brány a tak jsme museli dotahovat ztrátu. Šancí bylo nepočítaně, ale buď zasáhl vynikající gólman hostů, nebo jsme nedokázali prostě trefit bránu. Po jednom odraženém míči se nám podařilo srovnat, ale na další branku jsme se nezmohli. Střel na bránu jsme za celý zápas měli snad 50, ale prostě tam nic nespadlo. Naše střelecká nemohoucnost tak pobavila všechny přihlížející v hale a není divu – tohle se opravdu vidí málokdy.

Ve třetím zápase nás čekali nevyzpytatelní Bruins. Posilněni předchozím nezdarem jsme do zápasu vlétli velmi aktivně a po hezkých akcích a některých parádních zakončeních jsme vedli v poločase už 1:6 !! Soupeři jsme nedali šanci, parádně jsme kombinovali a góly dále naskakovali. Konečné skóre se zastavilo až na rekordním výsledku 2:11. Čtyřmi góly se blýskl Michálek, který se zárověn objevil v sestavě kola.

Z tohoto turnaje jsme získali pro nás zatím rekordních 7 bodů a záchranu máme před posledním turnajem ve svých rukou. Nutno ještě podotknout, že i přes velký počet vstřelených gólu není naše produktivita ideální – už jen fakt, že ze tří našich zápasu byl ve dvou vyhlášen hráčem zápasu hostující gólman !! 😀

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report a k nahlédnutí bodování celé soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *