1.turnaj nové sezóny

By | 3.12.2014

V prvním kole nové sezóny jsme měli ještě volno, takže první zápasy jsme odehráli až v neděli 30.11.. Hned na úvod jsme měli problémy se složením týmu. Někteří hráči v čas srazu teprve vstávali (spíše byli vzbuzeni) a přišlo také několik omluvenek, takže jsme odjížděli „jen“ v 8 lidech.

První zápas proti Bystřici B ukázal klasický problém našeho týmu v minulé sezóně – neproměňování šancí. V prvních 5 minutách jsme mohli po pěkných šancích vést klidně 3:0, ale žádná z nich gólem neskončila. Ve druhé polovině 1.poločasu tak převzal otěže zápasu soupeř a defacto rozhodl o utkání 5 vstřelenými góly. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala, ale spíš než naším zlepšeným výkonem to bylo hrou soupeře, který kontroloval utkání, které nakonec skončilo ne příliš adekvátním výsledkem 8:2.

Ve druhém utkání jsme chtěli proti nováčkovi soutěže V.Mstětice zlepšit hru, ale bohužel již po 5 minutách jsme opět prohrávali o 2 góly. Následovalo několik našich neproměněných šancí, a tak soupeř určil poločasové skóre na 1:4. Ve druhém poločase vyvrcholila naše střelecká nemohoucnout dalšími šancemi bez gólu, kterou završili 2 neproměněné 10m kopy. Výsledek nemohl být jiný něž prohra 2:6.

Po prohraném druhém zápase jsme si v kabině hlasitě vyměnili názory na naši hru a s cílem získat alespoň 3 body jsme vyrazili na poslední zápas proti Mnichovicím. Poučeni z předchozích zápasů jsme nepodcenili začátek a po 6. minutách vedli již 2:0. Soupeř však do poločasu ještě stihl srovnat. Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním urvat 3 body na naši stranu. To se nám začalo dařit a přidali jsme další 2 góly. Ke konci zápasu nám však začali docházet síly a dovolili jsme soupeři snížit na 4:3. V závěru utkání jsme bojovali ze všech sil, ale za cenu zbytečných faulů, takže 2 minuty před koncem jsme darovali po 5. faulu soupeři 10m kop. Naštěstí míč skončil jen na tyči a zbytek utkání jsme už ukopali. Po bojovném výkonu jsme získali zasloužené 3 body.

Jak utkání dopadla si můžete přečíst ve výsledcích a na stránkách Benešovského deníku. Dále je pak ke stažení kompletní report.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *